Optagelser fra tidligere arrangementer

 

Herunder finder du lydoptagelserne fra nogle af vore afholdte arrangementer. Deltager man i vore arrangementer accepterer man automatisk at disse kan blive stillet til rådighed for brugerne af Blindkom.

Optagelserne er listet således, at det nyeste arrangement står øverst.

 

Mobilaften 30 maj 2017

Dette var en rigtig god blandet aften, hvor vi kom rundt om emner som:
Appen fra Google, hvordan man bruger imojies på sin iPhone, lidt om at redigere i tekst man har skrevet og meget andet. Vi fik også åbnet ballet omkring punktskrift på iPhone, men kunne konstatere, at dette er så stort et emne, at vi vil arrangere en aften der kun kommer til at omhandle dette.
Til sidst var der diverse nyheder og blandede tips, herunder en svirpebevægelse ikke mange af deltagerne var bekendt med i forvejen.
Så absolut en god og alsidig mobilaften.
Klik her, for at høre optagelsen fra Mobilaftenen 30. maj 2017

Mobilaften 29. marts 2017

Her præsenterede Søren Jensen Apple AirPods og fortalte udførligt om deres høje kvalitet og lidt om, hvilke ulemper de desværre også har.
Herefter Præsenterede Michael Nielson fra Instrulog en spændende tastatur-telefon specielt udviklet til blinde og svagsynede ved navn SmartVision 2.
til sidst snakkede vi lidt om den nye iOS 10.3 opdatering og hjalp hinanden med lidt løst og fast om diverse småproblemer vi hver især går og tumler med på iPhone.

Klik her, for at lytte til Mobilaftenen 29. marts 2017

Førerhundeaften 14. marts 2017

Denne aften fortæller Ditte Junge om, hvordan det er at være dansk førerhundebruger i udlandet og om de mange forskelligheder der er, ved at få hund fra en helt anden kultur.

Førerhundeaften 14. marts 2017

 

2016:

Mobilaften 17. august 2016

Her hører vi blandt andet Søren Ullits fortælle om, hvordan det er at bruge en smartphone med styresystemet Android og hvor langt Google efterhånden er nået med tilgængeligheden.

Mobilaften fra d. 17. august 2016

Mobilaften 24. februar 2016

I denne første udgave af mobilaften gennemgår Søren Jensen appen Rejseplanen og Heidi, Thomas og Brian fortæller om en del forskellige apps til iPhone.

Mobilaften fra d. 24. februar 2016

 

Tilbage til Forsiden